Post by cerloigraphunos on Mar 14, 2022 23:13:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλών κρυστάλλων ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo game 2022 version ▞▞▞
Είναι εντάξει δεν αρέσει όμως
Είναι καλό αλλά δύσκολο για τα μικρά παιδιά
Είναι πολύ καλό παιχνίδι για λογότυπα Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Παρακαλώ παίξτε αυτό το παιχνίδι
Έκανε την οικογένεια να σκεφτεί τα λογότυπα
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια μετά από 5 log παίρνεις αυτοκόλλητο
Καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας με καλό τρόπο.
Δεν μπορώ να δω πια βίντεο για περισσότερες υποδείξεις ότι τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα.. εξαιρετικά απογοητευμένος
Πρέπει να διορθώσουν την καθυστέρηση και να κάνουν το παιχνίδι λιγότερο βαρετό, δεν είναι απλά διασκεδαστικό και πολύ εύκολο γιατί χρησιμοποιείς συμβουλές και χρησιμοποιείς πολύ διάσημες εταιρείες όπως η Apple και η samsung, είναι απλά ένα πολύ κακόγουστο παιχνίδι, συγνώμη παιδιά, αλλά πρέπει να δουλέψετε για τη δυσκολία ίσως προσθέσει μια επιλογή δυσκολίας και να γίνει λίγο πιο ενθουσιώδης και ναι, το χειρότερο κομμάτι είναι οι διαφημίσεις εκεί ακριβώς παντού!!!! Κάντε το καλύτερο ή διαγράφω ok byee
Clumsy Ninja Macəra crdv
Quiz: Logo hra Kvízy uoc
Πολύ ωραίο παιχνίδι
Εξαιρετικό παιχνίδι, μόνο 4 αστέρια λόγω της έλλειψης αξιόπιστης επιλογής εισόδου. Μετακόμισα από ένα tablet σε ένα άλλο, μπορώ να δω όλα τα προηγούμενα επιτεύγματα μου, αλλά εξακολουθώ να εμφανίζω μηδέν πόντους και μηδενικούς λυμένους γρίφους. Ζήτησα βοήθεια, αλλά η υποστήριξη δεν μου ήρθε ποτέ ξανά, οπότε έπρεπε να επανεκκινήσω ξανά από το Επίπεδο 1.
Quiz: Logo hra Kvízy dab
Καλό τεστ μνήμης λογότυπων που βλέπουμε καθημερινά. Οι σχεδιαστές λογότυπων μπορεί να το δουν ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση της επίδρασης των σχεδίων τους.
Καλό είναι
Όχι ενδιαφέρον παιχνίδι
Πολύ ωραίο, μάρεσε
Είναι βαρετό γιατί δεν έχει ενδείξεις. Π.χ. είναι γνωστό πρατήριο βενζίνης=Shell
Αξιζει να το κατεβεις !
Είναι εντάξει
Καλός
Αυτή η εφαρμογή εμφανίζει λογότυπα που δεν έχω ξαναδεί, αλλάξτε μερικά από αυτά τα σκληρά λογότυπα και αντικαταστήστε τα με καλύτερα, ώστε να μπορούμε να ξεκλειδώνουμε νέα επίπεδα
Καλό, καλό...
Αυτό το κουίζ με λογότυπο θα πρέπει να ονομάζεται το παιχνίδι κουίζ με λογότυπο των ΗΠΑ.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και χρήσιμο, αυτό σας βοηθά να θυμάστε όλα τα λογότυπα στον κόσμο, εάν έχετε ξεχασιάνο μυαλό, θα συνιστούσα αυτήν την εφαρμογή !!!!
Βάζει τον εγκέφαλό σου σε σκέψεις🙂 αλλά μετά από λίγο, γίνεται λίγο κουραστικό 😴
Για να περνάς την ώρα σου είναι ότι πρέπει
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο δύσκολη. Υπάρχουν τόσα πολλά λογότυπα που δεν καταλαβαίνω καν, και μετά δεν έχω αρκετές υποδείξεις. Δεν συνιστώ πραγματικά αυτήν την εφαρμογή, εκτός και αν είστε οι περισσότεροι με λογότυπα.
Ποτέ δεν έχω ενοχληθεί τόσο πολύ σε όλη μου τη ζωή !!!!!!
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν ξέρω το λογότυπο διαφορετικών χωρών
Μια εφαρμογή ωραία για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου
Πολύπλευρο!
Μου άρεσε το παιχνίδι αλλά είναι κάπως δύσκολο
Μερικά από τα παλαιότερα λογότυπα θα είναι δύσκολα αν είστε 30 ετών και κάτω.
Quiz: Logospiel Quizspiele nqd
Ωραίο παιχνίδι λίγο δύσκολο αλλά ωραίο
Διασκεδαστικό, αλλά πολλά από τα λογότυπα είναι ασαφή από όλο τον κόσμο.
Καλυμμένο με διαφημίσεις... Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά είστε ΧΑΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΣ με διαφημίσεις... Θέλει ΠΟΛΥ πλάκα να παίζεις...
Πάρα πολύ καλή εφαρμογή και μαθαίνεις πολλά
Πάρα πολλές επαναλήψεις
όρεο το παιξνίδι
Βελτιώστε το πλακίδιο 'J', είναι παρόμοιο με το 'I' και είναι η πηγή πολλών σφαλμάτων.
Βοηθάει στην ανία...
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή γιατί το έχω παίξει στο παρελθόν αλλά τώρα δεν λειτουργεί, παρακαλώ διορθώστε το
Frågesport: Logospel Frågesport zcf
Quiz: Logo hra Kvízy axgn
Απλό και εύκολο στο παιχνίδι. Με ένα καλύτερο UI θα ήταν τέλειο
Ασχημο παιχνίδι . Επειδή, έχω διαγράψει αυτό το παιχνίδι πριν από ένα μήνα και το έχω εγκαταστήσει χθες, και μέχρι να παίξω το ίδιο είναι τώρα 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 παιχνίδι
Τα επίπεδα είναι τόσο δύσκολα για μένα
Θα μπορούσε τουλάχιστον να δώσει όσα γράμματα χρειάζεται για να φτιάξεις το logo.
Αυτό είναι τόσο φοβερό
Εξαιρετικο!!!!!