(Android/iOS) Protect \u0026 Defense: Tower Zone krāpšanās kods bezgalīgs resurss
Mar 14, 2022 23:40:41 GMT
Post by cerloigraphunos on Mar 14, 2022 23:40:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgs resurss ▞▞▞
▞▞▞ Protect \u0026 Defense: Tower Zone 2022 version ▞▞▞
laba spēle
Laba spēle kopumā. Tomēr daži uzlabojumi lielākajos torņos nav rentabli, tāpēc, lai tos varētu atļauties, ir jātērē vairākas kārtas.
Pienācīga spēle arī atpūtai.
La la la
Tas ir labi, bet ir nepieciešams vairāk atjauninājumu
Labs un aizraujošs.
Laba spēle, bet grafikai jābūt modernai
Nepieciešams vairāk uzlabojumu
Jauki
Protect & Defense: Tower Zone 策略 mhdk
zelts
Protect & Defense: Tower Zone Strateji Oyunları uxh
Pagaidām labi, es tikai vēlos uzlabot skaņu vai mūziku.
Aizsardzības zonas tradīcijās Protect & Defense ir nākamais sērijā. Torņu fani lielākoties izbauda šīs lietotnes. Reklāmas tiek izmantotas taupīgi, kas tiks augstu novērtētas. Ir problēma, novietojot torņus uz ekrāna malas, jo ikonas tiek izmantotas opciju izvēlei. Torņi tagad nofiksējas daudz labāk, kas atvieglo izvietošanu. Es ceru redzēt nākamās spēles no šiem izstrādātājiem.
Šī līdz šim ir visnelabvēlīgākā spēle, kurai esmu bijis pakļauts. Ar cieņu man ir rētas. 😔
Reālistiskāka grafika
Tas ir diezgan jautri, reklāmu daudzums un līmeņu trūkums ir tas, kas to padara par zvaigzni.
Viena zvaigzne veido lietotni. Vēl viens, lai padarītu to pieejamu bezsaistē. Pārējais neatbilst manām cerībām. Es meklēju kādu izklaidi, bet es biju dusmīgs spēlējot. Vienvirziena stratēģija uz uzvaru vai trīs zvaigžņu iegūšana ir nē, ja tā ir izstrādātāju, nevis spēlētāju ceļš. Mainiet, uzlabojiet, dodiet vairāk iespēju, nemaksājot pēc katra līmeņa. Cilvēki to nedrīkst atinstalēt.
Protect & Defense: Tower Zone Strategi isss
Labākā aizsardzības spēle, ko esmu spēlējis
😁
LABI. Labi, esmu spēlējis daudzas citas līdzīgas TOWER spēles. Es tikko sāku spēlēt; redzēsim... Bet torņu celtniecībai ir piešķirta vairāk vietas, kas man liekas pozitīvi.
Pārāk lēns. Labi bērniem
Tā ir interesanta spēle, man patīk šis spēles stils, bet būtu forši, ja būtu varbūt vairāk torņu, piemēram, ferma, kas var dot vairāk naudas virsstundas, tas ir tikai ieteikums.
Tas ir viegli spēlējams, bet ļoti jautri. Nav pārāk sarežģīti, lai saprastu, kā spēlēt. Bet pēc dažām dienām, kad es spēlēju šo spēli, mana tālruņa tīkls kļuva lēnāks un lēnāks, līdz es varu izmantot pārlūkošanu vai pat atvērt citu lietotni. Pēc šīs spēles atinstalēšanas mans tālruņa tīkls atkal atgriežas normālā režīmā. Tas ir dīvaini.. Es nezinu, vai tas notiek tikai ar mani vai kādam citam spēlētājam ir tāda pati problēma.
Labai spēlei ir nepieciešama tikai neliela informācija par torņiem
Spēle ir fantastiska, un man žēl, ka varu novērtēt šo spēli tikai ar (3) zvaigznēm. 5. līmenim ir gandrīz neiespējami cīnīties, ja to ir tik daudz. Esmu daudzkārt mēģinājis ar dažādiem ieročiem, un nekas nav pietiekami spēcīgs, lai iznīcinātu ienaidniekus. Tāpēc nav jāturpina.🤐
Lieliski
Maz atkārtojošs, bet jautrs
Ātra tempa spēle
Tas nekas. Nekas īpašs, bet nav jāmaksā arī par uzvaru.
Jautra spēle, ko spēlēt
Rk
Jautri un aizraujoši!
Blend It 3D Jocuri obișnuite uqav
Protect & Defense: Tower Zone Strategické lzuc
Es mīlu krievu spēļu izstrādātājus. Kvalitāte runā pati par sevi. Tā nav mana vaina, ka varu tai piešķirt tikai 5 zvaigznes. 6 zvaigznes nav obligāta lieta.
Jautra diezgan standarta TD spēle
Tas nedod bezmaksas
Diezgan viegli
Šī spēle mani patiesi aizrāva! Bet, lūdzu, beidziet mulsināties, kad reklāma ir ieslēgta. Tas dara manu galvu!
Viņi paveica labu darbu, saglabājot grafiku😕 vienkārši pietiekami interesantu🤏 un tā ir⚡ ātra ielāde , 🤔🤔🤔buttttttttt......... . . . tas ir pārāk viegli! 🥺🥺🥺😴😴 .....pat pie augstākās grūtības pakāpes .
Protect & Defense: Tower Zone Strategia vvz
Jā
labāk pagājušajam laikam, un tas saglabā tālruni aukstu un viegli darbojas